Registrácia / Prihlásenie
VOLUME PAUSE

Vráťme Slovenský strelecký zväz strelcom

HOME  »  Diskusné témy  »  Druhý ročník PARDINI Slovakia online ligy 2021/2022

Druhý ročník PARDINI Slovakia online ligy 2021/2022

21.september 2021  |  Diskusia  |  Naspäť »

Minulý ročník sme spúšťali presne v deň keď vláda SR vyhlásila lockdown, chceme veriť, že tento rok sa takto netrafíme a že vôbec žiaden lockdown nebude

Na základe skúsenosti s minulým ročníkom, s veľmi kladnou odozvou od súťažiacich a s prísľubom hlavných sponzorov, že aj pre druhý ročník venujú ako hlavné ceny vzduchovú pušku PARDINI GPR1 a vzduchovú pištoľ PARDINI K12 pre víťazný zmiešaný pár a 2 ks elektronických terčov pre druhý zmiešaný pár, spustíme od 11. 10. 2021 aj druhý ročnik súťaže a veríme, že sa stretne so záujmom strelcov a nie len preto, že žiadná iná možnosť strieľať nebude, ako tomu bolo minulý ročník.

Keďže pokračujeme v netradičnom formáte online časti, len jedna kategória v disciplíne, nezávisle od veku a pohlavia a už v osvedčenom formáte finále v zmiešaných dvojiciach. Ako sme prekpokladali, súťaž sa nebude konať s podporou SSZ, keďže predstavy SSZ o kategóriách, disciplínach, použitých terčoch a streľbe na domácich strelniciach sú odlišné od našich predstáv. My chceme strelcom umožniť si streliť aj v domácich podmienkach. spoliehame sa na to, že my stelci sme čestní a nemáme dôvod podvádzať, pretože v živom finále sa aj tak ukáže, kto má akú skutočnú výkonnosť.

Keďže začiatok súťaže je už o niekoľko dní, zverejňujeme propozície, aby ste všetci vopred vedeli čo nás čaká. Oproti minulému ročníku nie je veľa zmien, v základnej časti len ocenenie tých, čo budú strieľať všetky kolá a nebudú taktizovať s priemerným výsledkom, zvýšenie počtu postupujúcich do finále na 30 z každej disciplíny, aby ešte viac strelcov malo možnosť zažiť vynikajúcu atmosféru živého finále.

Kľúč na zloženie finálových zmiešaných dvojíc znovu zverejníme až po poslednom kole online kvalifikácie ale už teraz môžeme prezradiť, že bude iný ako bol ten minulý. Novinka je, že v tomto ročníku sa môžu vytvoriť dvojice už vopred, ak sa dvaja strelci, ktorí splňajú podmienky určené v propozíciach, vopred dohodnú a pred zaslaním prvého výsledku obaja pošlu organizátorovi, že sa dohodli na vytvorení páru pre živé finále. Celkoví víťazi jednotlivých disciplín a finalisti živého finále majú zaručenú nomináciu na živé finále, ale určite takú pomôcku potrebovať nebudú a znovú budú v popredí celkového rebríčka online ligy.

Ak sa plánujete zúčastniť, poprosíme poslať prihlášku a prvý výsledok najneskôr 21. 11. 2021, neskoršie prihlášky budú akceptované, ale nebudete môcť byť vyhodnotení v celkovom poradí onlineligy a tak budete môcť byť len medzi náhradníkmi pre živé finále. Prihlášky poprosíme poslať na strelci@strelcom.sk

Veríme, že po skúsenosti s minulým ročníkom bude účasť strelcov hojná a že pribudnú strelci z viacerých krajím ako sme mali minule. K 25. 10. 2021 už máme prihlásených 180 strelcov zo 8 krajín a máme avizovaných ešte množstvo prihlášok. K 24. 10. 2021 bolo zaslaných 129 výsledkov, čo je viac ako bolo najviac v minulom ročníku. A to je ešte do skončenia kola celý víkend, kedy sa budú strieľať preteky, takže ešte pribudnú desiatky výsledkov.

Účasť na online určite poslúži ako dobrý tréningový nástroj, na spestrenie tréningu a pre strelcov, ktorí neradi cestujú, alebo majú problém s účasťou na živých súťažiach to je dobrá príležitosť ukázať ostatným čo dokážu.

Privítame aj ďalších sponzorov, ktorí podporia túto súťaž a dostanú možnosť sa zviditeľniť počas celého priebehu súťaže od októbra 2021 do marca 2022. Máme už prisľúbené  hodnotné veci do tomboly, ale samozrejme aj ďalšie dary do tomboly budú vítané, či už firiem alebo jednotlivcov, tak ako tomu bolo v roku 2021, keď sa na každého účastníka živého finále niečo z tomboly ušlo.

Hlavný organizátor súťaže komplexne zabezpečuje priebeh celej súťaže

Hlavný sponzor súťaže venuje pre víťazný zmiešaný pár vzduchovú pušku GPR1 a vzduchovú pištoľ K12

Jeden z hlavných sponzorov súťaže spoločnosť Inband Hertar Ltd venuje pre druhý pár 2 ks elektronických terčov Inband.

Jeden z hlavných sponzorov súťaže spoločnosť SCATT venuje pre tretí pár 2 ks elektronických trenažérov SCATT Basic.

Sponzor pretekov venuje pre štvrtý pár víkendový pobyt pre 2-4 osoby pre každého člena páru v novom penzione Petko alebo vo vile Petko vo Vysokých Tatrách

Sponzor preteku venuje pre 8 najlepších párov sety funkčných doplnkov vyrobených špeciálne pre našu súťaž

Špecialista na grafiku a tvorbu reklamy zabezpečuje grafiku a výrobu reklamy pre potreby našej súťaže

Diskusia

Pravidlá diskusie od 1. 5. 2020:

Zapojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následne po prihlásení sa.

NAHOR
Tento web používa súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií...