Registrácia / Prihlásenie
VOLUME PAUSE

Vráťme Slovenský strelecký zväz strelcom

HOME  »  Diskusné témy  »  Strelecká literatúra

Strelecká literatúra

21.apríl 2020  |  Diskusia  |  Naspäť »

Literatúry pre strelcov v slovenčine alebo češtine je pomerne málo a ani v knižniciach ani v kníhkupectvách nenájdete takéto oddelenie.

Preto by som chcel poprosiť všetkých strelcov, pokiaľ majú znalosti o dobrej literatúre, nech napíšu autora, názov publikácie a stručnú charakteristiku knihy. Čo v nej strelec nájde a na čo môže kniha poslúžiť.

Nechcem aby ste sem uvádzali veľké zoznamy literatúry, ale skôr odporúčania a krátke recenzie. Pokiaľ je možné knihu niekde kúpiť alebo objednať, môžete pripojiť link.

Prípadne, ak máte vyskúšanu a používate nejakú mobilnú aplikáciu, ktorá dokáže strelcom nejak pomôcť, tak tiež by to mohli strelci oceniť.

Prosím, príspevky vkladajte len ako reakciu na prvý príspevok s názvom Sem napíšte názov knihy alebo aplikácie, nepridávajte prosím ako nový príspevok.

Vo Vašej reakcii na ten prvý príspevok namiesto Vášho mena do kolónky napíšte názov knihy alebo aplikácie, tak dosiahneme, že každý príspevok bude samostatný odkaz na inú knihu, alebo aplikáciu a všetci hneď budú vidieť o čo sa jedná.

 

 

Anketa

Používate nejaké strelecké mobilné aplikácie?




Výsledky hlasovania:
  • ÁNO: 23x  
    88%
  • NIE: 3x  
    12%

Diskusia

Pravidlá diskusie od 1. 5. 2020:

Zapojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následne po prihlásení sa.

NAHOR
Tento web používa súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií...